Forside
Omregn valuta
Praktisk viden
Service siden
Ferieboligen
Forlystelser
Sport/fritid

Kontakt os 

  

 

 

 Find feriebolig

Find hotel

Find fly

Find bil

Forum


 
Her er du: Forside > Puerto de Sóller


En perle af en badeby

Det lille fiskerleje Puerto Soller er Mallorca for feinschmeckere. Byen ligger i de smukke bjergegne på øens nordlige kyst og kan tilbyde de besøgende fine vandrestier, en yndig lille strand og pragtfulde solnedgange. Kyststrækningen former sig som en skål omkring byen, og i hver ende af bugten står et fyr.

Rundt omkring rejser sig høje pinjeklædte toppe med hovedsagelig gammel bebyggelse, og husene nede ved havnen er lave og maleriske og vidner om en tidligere udenlandsk indflydelse, eftersom man har forsøgt at bevare den typiske mallorkinske atmosfære.

Frem til 1918, da jernbanen til Palma blev indviet, var Soller-dalen – “Appelsindalen” – meget isoleret fra resten af Mallorca. Faktisk havde byen mest kontakt med Frankrig, hvortil handelstrafikken var intensiv. I dag har byen desuden fået en forbindelse med Palma via Soller-tunnelen, hvilket gør at man slipper for køre ad den snoede, men utroligt smukke, bjergvej med sine 36 kurver! Med tunnelen tager det 30 minutter til Palma.
 
Andre aktiviteter:
 
  Dykker-center   Surferskole
  Vandring & klatring    

Puerto Soller er et af de få steder på vestkysten, som har sandstrande. Ikke store eller lange strande, men fuldt ud tilstrækkelige til en svalende dukkert.

I Puerto de Sóller er der forskellige aktiviteter man kan vælge imellem, bla. dykker-center, bådudlejning, windsurfing og vandring i bjergene. samt en sejltur til La Calobra. 
I højsæsonen blomstrer cafée-livet hektisk og 2 diskoteker holder åbent. Flere hoteller har musik og dans om aftenen, også udendørs.